DLS logo

Korisnici o nama

Dosadašnja poslovna suradnja sa tvrtkom DLS d.o.o. rezultirala je uspješno završenim projektima Plana intervencija u zaštiti okoliša za Vinodolsku općinu i Plana gospodarenjom otpada za Vinodolsku općinu u razdoblju od 2008.-2016 godine. Profesionalnost, pridržavanje dogovorenih termina i kvalitetna realizacija projekta presudni su elementi prilikom suradnje Vinodolske općine i tvrtke DLS.d.o.o. i stoga smo uvjereni za daljnju uspješnu suradnju.

Bernard Peko dipl.ing.građ.
Općina VinodolskaS tvrtkom DLS imamo iznimno pozitivna iskustva, daju stručnu podršku i uvijek su tu kada sam u nedoumici i potreban mi je brzi odgovor.
Stručnost, spremnost za pomoć i suradnju, mobilnost, kvaliteta i timski rad karakteristike su djelatnika tvrtke DLS.

Sanja Miketić-Curman, voditelj zaštite na radu
Valoviti papir Dunapack d.o.o.


Što se tiče same suradnje sa tvrtkom DLS bila je zadovoljavajuća. Za sve probleme i nejasnoće koje su se kod nas pojavljivale, riješavali smo nazadovoljavajući način i dobrom suradnjom. Tvrtka nas obavještava i vodi brigu o svim promjenama koje se događaju u okvirima naših proizvodnih potreba.
Za sada sve najbolje.

Franjo Barkić, Haas dom d.o.o.


U poslovnoj suradnji sa tvrtkom DLS d.o.o. kod izrade cjelovite dokumentacije za ishođenje Rješenja o objedinjenim uvjetima zaštite okoliša, prepoznali smo pedantnost u radu te maksimalni angažman u pronalaženju adekvatnih odgovora na postavljene zahtjeve. Članove tima za izradu navedene dokumentacije ocjenjujemo kao vrlo komunikativne i pristupačne uz veliku dozu fleksibilnosti.

Bruno Zorko, Operation and Distribution Manager, SHEQ Manager
LINDE PLIN d.o.o.


Dosadašnja poslovna suradnja sa tvrtkom DLS d.o.o. rezultirala je odobrenim Elaboratom zaštite okoliša za projekt izgradnje kanalizacijskog sustava naselja Bužinija u Novigradu. Navedeni elaborat činio je sastavni dio dokumentacije uspješne prijave projekta za financiranje iz EU fondova (program IPARD, Mjera 301), a radovi na samoj izgradnji su upravo u tijeku (početak radova 06/2014).
Želimo istaknuti kako je suradnja i komunikacija s djelatnicima tvrtke DLS d.o.o. bila izuzetno dobra, te da su sve aktivnosti izvršene profesionalno i kvalitetno u dogovorenom roku.

Anteo Milos, gradonačelnik Grada Novigrada – Cittanova


Iz dosadašnje suradnje Grada Kastva i tvrtke DLS mogu istaknuti samo pozitivna iskustva. Tvrtka DLS je sve preuzete obaveze odradila vrlo korektno, u zadanim rokovima i po pravilima struke, maksimalno uvažavajući potrebe nas kao naručitelja i prilagođavajući se našim potrebama kako po pitanju rokova, tako i u određivanju prioriteta.
Kod poslovanja sa tvrtkom DLS izdvojila bih vrlo profesionalni pristup u odrađivanju ugovorenih poslova i otvorenost u komunikaciji.

Cvetka Šcepanović¸ pročelnica upravnog odjela za prostorno planiranje, komunalni sustav i zaštitu okoliša
Grad Kastav


Iz dosadašnje suradnje Grada Kastva i tvrtke DLS d.o.o. možemo istaknuti samo pozitivna iskustva.
Tvrtka DLS d.o.o. bila je glavni konzultant vezano uz prijavu i vođenje projekta pod nazivom „Izgradnja kanalizacijskog sustava otpadnih voda Grada Kastva - Belići - Kastav s ograncima“.
Profesionalnost, brzina reakcije i kvaliteta stručnog tima rezultirali su uspješnom prijavom i potpisivanjem Memoranduma o razumijevanju te Ugovora o dodjeli sredstava iz IPARD programa. Smatram važnim ovim putem napomenuti da je DLS d.o.o. u vrlo izazovnom trenutku raskida suradnje sa postojećim konzultantima, hrabro i odvažno preuzeo konzultantsku obvezu izrade natječajne dokumentacije te u nepunih tjedan dana prije roka za prijavu dokazao svoju spremnost na suradnju i iznimnu razinu prilagodbe.
Pozitivna suradnja sa DLS-om d.o.o. nastavila se i dalje tijekom realizacije projekta te su sve nastale obveze preuzete krajnje korektno sa maksimalnom prilagodbom Gradu Kastvu kao klijentu.
Komunikacijska kultura firme izuzetno je ugodna te su sve potrebne povratne informacije vrlo promptne. 
Grad Kastav je uz veliku potporu i stručnost konzultantske firme DLS d.o.o. uspješno realizirao projekt te je iznos koji je isplaćen Gradu Kastvu, zaključno sa prosincem 2013. godine, najviši iznos koji je isplaćen bilo kojem gradu ili općini u okviru prvog i drugog raspisanog natječaja za mjeru 301.
U skladu sa prethodnim pozitivnim iskustvom sa DLS-om d.o.o. nastavilo se sa zajedničkom uspješnom prijavom i provedbom još jednog IPARD projekta pod nazivom „Izgradnja ceste s pratećom infrastrukturomnak.č. 7804/25 i 7804/46 k.o. Kastav“ čija se realizacija očekuje do listopada 2014. godine.
Uvjereni smo u daljnju uspješnu suradnjusa DLS d.o.o. te stručni tim DLS-a d.o.o. svakako preporučujemo kao partnera u poslovanju!


Gradonačelnik
Ivica Lukanović, dipl.ing.građ.


Sa tvrtkom DLS imamo ugodna i pozitivna iskustva. Tvrtki DLS povjeravamo poslove zbog njihove profesionalnosti i brzine informacija koje dobivamo te smatramo da je tim unutar tvrtke svestrano profesionalan i proaktivan.

Hrvoje Maračić, Odbor za zaštitu okoliša Općine Kostrena


Stranica 1 od 2