S tvrtkom DLS imamo iznimno pozitivna iskustva, daju stručnu podršku i uvijek su tu kada sam u nedoumici i potreban mi je brzi odgovor.
Stručnost, spremnost za pomoć i suradnju, mobilnost, kvaliteta i timski rad karakteristike su djelatnika tvrtke DLS.

Sanja Miketić-Curman, voditelj zaštite na raduValoviti papir Dunapack d.o.o.

„Korektni, točni, pouzdani, stručni, proaktivni….UVIJEK na raspolaganju za savjet, objašnjenja, stručnu podršku, u bilo koje doba radnog ili privatnog vremena….opušteno stručni, nenametljivo savršeni, poslovno zabavni…svemoguće i nemoguće kombinacije svega ovoga…..TO je DLS team…eto, upravo tako – kurz und bündig!”

Alenka Soklan StojkovićWienerberger-Ilovac d.o.o.

Što se tiče same suradnje sa tvrtkom DLS bila je zadovoljavajuća. Za sve probleme i nejasnoće koje su se kod nas pojavljivale, riješavali smo nazadovoljavajući način i dobrom suradnjom. Tvrtka nas obavještava i vodi brigu o svim promjenama koje se događaju u okvirima naših proizvodnih potreba.
Za sada sve najbolje.

Franjo BarkićHaas dom d.o.o.

U poslovnoj suradnji sa tvrtkom DLS d.o.o. kod izrade cjelovite dokumentacije za ishođenje Rješenja o objedinjenim uvjetima zaštite okoliša, prepoznali smo pedantnost u radu te maksimalni angažman u pronalaženju adekvatnih odgovora na postavljene zahtjeve. Članove tima za izradu navedene dokumentacije ocjenjujemo kao vrlo komunikativne i pristupačne uz veliku dozu fleksibilnosti.

Bruno Zorko, Operation and Distribution Manager, SHEQ ManagerLINDE PLIN d.o.o.

Iz dosadašnje suradnje Grada Kastva i tvrtke DLS mogu istaknuti samo pozitivna iskustva. Tvrtka DLS je sve preuzete obaveze odradila vrlo korektno, u zadanim rokovima i po pravilima struke, maksimalno uvažavajući potrebe nas kao naručitelja i prilagođavajući se našim potrebama kako po pitanju rokova, tako i u određivanju prioriteta.
Kod poslovanja sa tvrtkom DLS izdvojila bih vrlo profesionalni pristup u odrađivanju ugovorenih poslova i otvorenost u komunikaciji.

Cvetka Šcepanović, pročelnica upravnog odjela za prostorno planiranje, komunalni sustav i zaštitu okolišaGrad Kastav

Sa tvrtkom DLS imamo ugodna i pozitivna iskustva. Tvrtki DLS povjeravamo poslove zbog njihove profesionalnosti i brzine informacija koje dobivamo te smatramo da je tim unutar tvrtke svestrano profesionalan i proaktivan.

Hrvoje MaračićOdbor za zaštitu okoliša Općine Kostrena

Iz dosadašnje suradnje Grada Kastva i tvrtke DLS d.o.o. možemo istaknuti samo pozitivna iskustva.
Tvrtka DLS d.o.o. bila je glavni konzultant vezano uz prijavu i vođenje projekta pod nazivom „Izgradnja kanalizacijskog sustava otpadnih voda Grada Kastva – Belići – Kastav s ograncima“. Profesionalnost, brzina reakcije i kvaliteta stručnog tima rezultirali su uspješnom prijavom i potpisivanjem Memoranduma o razumijevanju te Ugovora o dodjeli sredstava iz IPARD programa. Pozitivna suradnja sa DLS-om d.o.o. nastavila se i dalje tijekom realizacije projekta te su sve nastale obveze preuzete krajnje korektno sa maksimalnom prilagodbom Gradu Kastvu kao klijentu. Grad Kastav je uz veliku potporu i stručnost konzultantske firme DLS d.o.o. uspješno realizirao projekt te je iznos koji je isplaćen Gradu Kastvu, zaključno sa prosincem 2013. godine, najviši iznos koji je isplaćen bilo kojem gradu ili općini u okviru prvog i drugog raspisanog natječaja za mjeru 301.
Uvjereni smo u daljnju uspješnu suradnjusa DLS d.o.o. te stručni tim DLS-a d.o.o. svakako preporučujemo kao partnera u poslovanju!

Gradonačelnik Ivica Lukanović, dipl.ing.građ.Grad Kastav